Etno apartmani su građeni u stilu dinarske brvnare 18-19 veka i svaka se
sastoji od dnevne sobe sa kuhinjom,kupatila,spavaće sobe i terase sve ukupno cca 40 m2.

Objekti su rangirani sa 4* i kompletno opremljeni za boravak i odmor
višečlane porodice.

Kafa i doručak na terasi apartmana nadoknađuje više meseci gradskog života,okrepljuje dušu i telo i priprema Vas za nova iskušenja svakodnevnog života.

Pogledajte nase etno apartmane Radost, Zora i Stela, kliknite na slike:

Kako doci do apartmana?

Do apartmana Vas vodi zaseban put koji se završava na imanju gde su
brvnare locirane, što gostima pruža mir i tišinu bez vreve i saobraćaja, impresivan pogled na manastir Ravanicu, Vrdničku kulu i predivne listopadno-četinarske šume…

Nacionalni park Fruška gora

Banja, Leciliste, Bazeni i Hoteli

Vazdušna banja i geo- termalno lečilište, bazeni i hoteli Termal i Pro aqua se nalaze na 500 m udaljenosti od apartmana,staza zdravlja u dužini od 3000 m koja se završava kod Vrdničke kule sa nezaboravnim pogledom na Vrdnik i deo ravnog Srema ( Pavlovačko jezero,Rumu…)

Svi uslovi za odmor i opuštanje u pravom smislu te reči su Vam na dohvat ruke. Ukoliko ste u mogućnosti isključite mobilni telefon i prepustite se čarima panonske lepotice-SVETE GORE PANONSKE, gde će te napuniti baterije i okrepiti duh i telo pred povratak svakodnevnim obavezama.

Ovde možete lagano da se odmorite kroz šetnje prirodom, posetite jedinstvene Fruškogorske manastire (Ravanica, Hopovo, Remeta,Beočin, Jazak, Krušedol…), uživate u nekim od specijaliteta vojvođanske kuhinje, probate izuzetno domaće vino i rakiju, domaći kolači, sok od zove i višnje, džemove …

Na Fruškoj gori se nalazi najveća koncentracija lipove šume u Evropi,kao i više od 700 vrsta lekovitog bilja koja sve više nalaze svoju primenu u farmaciji.

Klima je umereno-kontinentalna, a samo područje Vrdnika je proglašeno vazdušnom banjom zbog izuzetne koncentracije ozona na ovom području.

Za sva dodatna pitanja i rezervacije pozovite na 066/465-450.