Apartmani su građeni u stilu dinarske brvnare 18-19 veka i svaka se sastoji od dnevne sobe sa kuhinjom, kupatila, spavaće sobe i terase sve ukupno cca 40 m2.

Objekti su rangirani sa 4* i kompletno opremljeni za boravak i odmor višečlane porodice. Kafa i doručak na terasi apart-mana nadoknađuje više meseci gradskog života,okrepljuje dušu i telo i priprema Vas za nova iskušenja svakodnevnog života.

Do apartmana Vas vodi zaseban put koji se završava na imanju gde su brvnare locirane, što gostima pruža mir i tišinu bez vreve i saobraćaja, impresivan pogled na manastir Ravanicu, Vrdničku kulu i predivne listopadno-četinarske šume…

Vazdušna banja i geo- termalno lečilište, bazeni i hoteli Termal i Pro aqua se nalaze na 500 m udaljenosti od apartmana,staza zdravlja u dužini od 3000 m koja se završava kod Vrdničke kule sa nezaboravnim pogledom na Vrdnik i deo ravnog Srema ( Pavlovačko jezero,Rumu…)

Na Fruškoj gori se nalazi najveća koncentracija lipove šume u Evropi, kao i više od 700 vrsta lekovitog bilja. Klima je umereno kontinentalna, a samo područje Vrdnika je proglašeno vazdušnom banjom zbog izuzetne koncentracije ozona na ovom području.